Inköpare

Inköpare

RA Motor expanderar och fortsätter ta marknadsandelar och vi är idag en av Sveriges största återförsäljare för Hyundai, Honda, Subaru och Maxus.

RA Motor är idag en stor aktör på begagnatmarknaden vilket leder till att vi nu söker en inköpare. I tjänsten ingår uppsökande inköp av bilar från privatpersoner, företag och att vara aktiv på auktionssidor, blocket och dylikt.

Gillar du förändring och triggas av utmaningar? Är du ständigt nyfiken och beredd att göra det lilla extra? Då kan du vara rätt medarbetare för oss.
Vi gillar mångfald och ser gärna att fler tjejer söker våra tjänster.

Du ska vara positiv och utåtriktad med lyhörda öron, förmåga att ta egna initiativ, men också vara en lagspelare. Vi förutsätter att du tidigare jobbat med försäljning, eller har dokumenterad säljutbildning. Uppsökande verksamhet är meriterande då det är aktuellt i tjänsten. IT kunskap, B-körkort, flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Tjänsten omfattar 100% och är en fast anställning.

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag som alltid strävar att uppfylla kunders önskemål och behov.

Skicka din ansökan idag till Krister Ericsson på krister@ramotor.se alternativt via knappen "Ansök nu".
Mer info
Kontaktperson Krister Ericsson
Telefon 018-182682
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fordon, Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ramotor.se/
Sista ansökningsdag 23 juli 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RA Motor är en fullserviceanläggning i Uppsala med auktorisation för Hyundai, Honda, Subaru, Maxus och Sun Living samt en av Upplands största aktörer på begagnade bilar. Vi är ett härligt gäng med 41 anställda varav idag tio säljare. Under åren har vi vuxit kraftigt och föregående år uppgick försäljningen med 2 200 bilar.