Fordonsmekaniker

Fordonsmekaniker

Om rollen

Som en del av vår satsning framåt expanderar vi och söker flera kompetenta mekaniker till vår anläggning i Uppsala. I denna tjänst kommer du utföra allt ifrån enklare service till djupare felsökning, diagnos och reparationer av fordon. Utbildningar och vidareutveckling förekommer löpande. Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning.

Vi söker dig som

Gärna har 3-års arbetslivserfarenhet som mekaniker, goda kunskaper i elektronisk/Canbus felsökning samt en god datavana. B-körkort, goda kunskaper i Svenska och Engelska, och gymnasial utbildning.

Det är meriterande om du har jobbat med Hyundai/Honda/Subaru/Maxus/Kia tidigare. Även högvoltsutbildning eller AC-certifierad är ett plus.

Du är en social, positiv och uthållig person som vill ha en hög servicegrad ut mot kund. Det är också viktigt att du är administrativt noggrann i ditt arbetssätt samt att din personlighet kan bidra till den unika lagkänsla som vi har på RA Motor.

Vi erbjuder

Som anställd hos oss tar du del av pension via Fora. Personalrabatt vid köp av bil, service av bil och köp av reservdelar. Tillgång till friskvårdsbidrag samt eget gym på anläggningen. Hobbykvällar på verkstaden varje dag. Ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka. Vårt mål är att RA Motor ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi är olika men vi har samma mål – och alla ska trivas!

Vid frågor gällande tjänsten kontakta vår Servicemarknadschef, Joakim Melin på joakim.melin@ramotor.se

Samtal undanbeds från rekryteringsbolag då vi sköter anställningsprocessen själva. Ansökningar sker löpande.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ramotor.se/
Sista ansökningsdag 27 juni 2022 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RA Motor är Sveriges största återförsäljare av Hyundai. Vi har en modern serviceanläggning i Uppsala med auktorisation för Hyundai, Honda, Subaru, Maxus och SunLiving husbilar. Vi är också en av Upplands största aktörer på begagnade bilar.Företaget grundades 1992 och vi är idag ett härligt gäng med ca 40 anställda. Vi har under åren vuxit kraftigt och planerar en fortsatt expansion under de kommande åren. Föregående år uppgick försäljningen ca 2600 bilar och omsatte drygt 560 miljoner kr.

Hos oss på RA Motor är det personlig service med stort engagemang som gäller.