Fordonsmekaniker

Fordonsmekaniker

I samband med expansiv utveckling av våra tre nybilsmärken Hyundai, Honda och Subaru, söker vi nu en utbildad fordonsmekaniker med erfarenhet av branschen.

Du kommer i första hand att jobba med service, felsökning reparation av våra tre nybilsmärken samt övriga fordon. Utbildningar och viderutveckling förekommer löpande.

På vår nya moderna verkstad är vi idag nio trevliga mekaniker. Vi är auktoriserad fullserviceanläggning för Hyundai, Honda och Subaru, samt en stor andel med begagnade fordon.

Vi vill att du talar flytande svenska, både i tal och skrift samt att du behärskar engelska. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet, självständighet men också att vara kommunikativ då vi alltid kommunicerar med våra kunder och kollegor. Självklart har du körkort, datorvana samt är en framåt person. Tjänsten innefattar heltid måndag-fredag 07.00-16.00

Vårt mål är att inom vårt område bli den bästa verkstaden i staden för våra kunder.

Släpp kopplingen, gasa på och skicka in din ansökan i högsta fart till: henrik@ramotor.se
0704678482
Varmt välkommen!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://ramotor.se
Sista ansökningsdag 10 juli (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RA Motor är en fullserviceanläggning för Hyundai, Honda och Subaru samt en av landets större aktörer på begagnade bilar. Företaget är grundat 1992 Vi är ett 40 tal personer som arbetar i den nya anläggningen vid södra infarten till Uppsala. Under de senaste åren har vi vuxit kraftigt och omsättningen uppgick till ca 400 mkr föregående år och mer än 2000 bilar sålda.
Hos oss på RA Motor är det personlig service med stort engagemang