Fordonsmekaniker till RA Motor AB

Fordonsmekaniker till RA Motor AB

Vi söker en utbildad fordonsmekaniker med några års erfarenhet som bilmekaniker/fordonstekniker. Du kommer i första hand att jobba med service, felsökning och reparation. Löpande mekanikerutbildningar förekommer under anställningen. Arbetstiderna är mellan 7.00-16.00

På vår nya moderna verkstad är vi idag 8 personer. Vi är ett är ett företag som jobbar med tre nybilsmärken, Honda, Hyundai och Subaru samt en stor handel med begagnade fordon. Vi vill att du är flytande i svenska både i tal och skrift samt att du behärskar engelska då vissa utbildningar sker på engelska. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet, självständighet men också att vara kommunikativ då vi alltid kommunicerar med våra kunder och kollegor. Självklart har du körkort, datorvana samt är en framåt person.

Vi erbjuder bland annat:
  • Fast lön med möjlighet till bonus
  • Avtalsenliga försäkringar och pensionsavtal
  • Löpande utbildningar
  • Friskvårdsbidragd
Välkommen med din ansökan till:

Henrik Hanning
Servicemarknadschef
0704678482
henrik@ramotor.se
Mer info
Kontaktperson Henrik Hanning
Telefon 0704678482
Email Mejla Henrik Hanning
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 maj (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RA Motor är en fullserviceanläggning för Honda, Hyundai och Subaru samt en av landets större aktörer på begagnade bilar. Företaget är grundat 1992 och ägs av R och A, Ted Rundqvist och Lars-Gunnar Andersson. Vi är ett 40 tal personer som arbetar i den nya anläggningen vid södra infarten till Uppsala. Under de senaste åren har vi vuxit kraftigt och omsättningen uppgick till ca 450 mkr föregående år och mer än 2000 bilar sålda.

Hos oss på RA Motor är det personlig service med stort engagemang som gäller. Du är alltid välkommen och vi lovar att du aldrig står ensam och rådlös i vår bilhall. Oavsett vilken bil du väljer så är vårt mål att du ska vara nöjd hela vägen genom ditt bilköp, och även många mil senare.