Studenter sökes till kortare uppdrag i Uppsala!

Studenter sökes till kortare uppdrag i Uppsala!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som parkeringsvärd kommer dina arbetsuppgifter bestå av att informera och hjälpa bilister med att ladda ned Q-parks parkeringsapp och instruera hur man betalar.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos Studentwork och arbetar hos vår kund Q-Park. Arbetstiderna är på vardagar mellan 07:00-19:30 och kommer pågå 3-28 september.

Placering: Uppsala

Omfattning: Deltid

Start: 3 september

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av service och trivs i en roll med mycket kundkontakt. Vidare är du kommunikativ, positiv och flexibel. Du har dessutom möjlighet att arbeta deltid vid sidan av studierna ca 2-3 dagar i veckan under perioden 3-28 september 2018. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Beatrice Bergström
Telefon 739 88 36 87
Område Uppsala stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 okt (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Q-Park är ett oberoende internationellt parkeringsföretag med starka marknadspositioner i ett flertal europeiska länder. Vi erbjuder parkeringslösningar av hög kvalitet, i attraktiva lägen. Med 800.000 parkeringsplatser är Q-Park ett av Europas största parkeringsföretag. Vi satsar på kvalitet i alla led i verksamheten och har en tydlig profil, ett solitt resultat, vänlig personal och en stark finansiell bas.

För Q-parks räkning söker vi flera parkeringsvärdar på heltid för ett uppdrag mellan 3-28 september. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!