Utvecklare i Uppsala, titta hit!

Utvecklare i Uppsala, titta hit!

Vår samarbetspartner, som är ett ledande nordiskt IT-bolag, kommer under Q1 2021 att etablera ett helt nytt kontor på plats i Uppsala med fokus på utveckling inom telekom-sektorn. Vi vill därför komma i kontakt med dig som är trött på att pendla till Stockholm men inte riktigt hittat rätt karriärsutmaning i Uppsala för att detta ska bli verklighet.

Du vill helt enkelt fortsätta jobba inom det teknikområde du brinner för men du vill göra det på plats i Uppsala. Kanske har du tänkt tanken att det vore skönt att frigöra mer tid för familj och fritid genom att slippa pendlingen till Stockholm. I så fall har vi en unik möjlighet för dig med bakgrund som utvecklare inom telekomsektorn. Vi vill erbjuda dig en karriärmöjlighet som håller i längden, både yrkesmässigt och privat.

Kompetensmässigt så tror vi att du exempelvis har:
 • Jobbat inom telekom, gärna inom områdena radio eller transport.
 • Senior eller junior kompetensnivå. Både arkitekter och juniora utvecklare är intressanta profiler.
 • Gedigen utvecklingsbakgrund och känner dig bekväm inom flertalet av följande områden:
  • Java
  • C++
  • CI/CD
  • Agil metodik
  • Open Source Software
  • SDN
  • NFV
  • DevOps

Vi kommer löpande under Q4 2020 följa upp din ansökan för att skapa oss en bild av dina framtida ambitioner i karriären. Vår målsättning är att matcha dina ambitioner med vår samarbetspartners behov i samband med nyetableringen av kontoret i Uppsala.

Om vi hittar rätt tillsammans är vår ambition att kunna konkretisera ett erbjudande under q1 2021.

Så - connecta med oss idag och ta reda på vilka möjligheter vi kan skapa tillsammans framöver. Procruitment är en karriärbyrå och vi vill hjälpa just dig att bygga vidare på din karriär utifrån dina förutsättningar.

Vi ser fram emot att lära känna dig!

Om oss
Procruitment AB är en karriärbyrå som förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitionsnivå. Vi samarbetar med flera av Sveriges mest omtyckta arbetsgivare och rekryterar brett inom IT/Tech.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgo
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 dec 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet. Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Mer än 60 års samlad erfarenhet inom branschen har gett oss en klar förståelse för vad som krävs av en partner inom personaluthyrning och rekrytering.