ProCivitas i Uppsala söker legitimerad lärare i idrott och hälsa

ProCivitas i Uppsala söker legitimerad lärare i idrott och hälsa

I samarbete med KLARA teoretiska gymnasium i Sollentuna söker vi nu en legitimerad lärare i Idrott och Hälsa. Ditt arbete kommer att förläggas två dagar i veckan på ProCivitas i Uppsala samt tre dagar i veckan på KLARA teoretiska gymnasium i Sollentuna. Tjänsten är ett vikariat och löper initialt till och med juni 2021 med goda chanser till förlängning.

Vad söker vi hos dig?

Vi söker dig, behörig lärare, som brinner för ditt yrke och för att alla dina elever ska lyckas. Du kan navigera mellan både individ och grupp genom att vara flexibel och variera din undervisning. Du arbetar formativt, ser alltid möjligheter och nya lösningar på problem och gillar att ta ansvar, både för elevernas kunskapsutveckling och för skolans ständiga förbättringsarbete. Du är organisatorisk och synliggör tydligt för eleverna vad målet är och hur ni tillsammans ska arbeta för att lyckas nå dit. Du är mycket kunnig inom dina ämnen och har troligtvis ett nätverk av kontakter utanför skolans värld. Du är en god ledare som med ett relationellt förhållningssätt både inspirerar och entusiasmerar dina elever.

Du har mycket god datorvana och arbetar dagligen digitalt med delade dokument, kalendrar och planeringar såväl med eleverna som med dina kollegor. Vi är en 1:1-skola och arbetar huvudsakligen i Google-miljö (Google Classroom) och Schoolsoft.

Det här erbjuder vi dig

Du kommer vara en del av en spännande och modern verksamhet med stora möjligheter till utveckling och inflytande. På både ProCivitas Privata Gymnasium och KLARA teoretiska gymnasium har vi självklart kollektivavtal och de förmåner och försäkringar som medföljer. Detta innefattar bland annat tjänstepension och pensionsrådgivning, ett generöst friskvårdsbidrag, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och löneväxling.

Tjänsten avser ett vikariat om 90% med tillträde i oktober och löper initialt till och med augusti 2021 med goda chanser till förlängning.

Intresserad?
Skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev där du berättar om vem du är, vad du har för bakgrund och hur du arbetar så att dina elever kan utvecklas till sin fulla potential. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten eller processen, kontakta rektor Björn Wallqvist på bjorn.wallqvist@procivitas.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ProCivitas har som ambition att vara Sveriges Bästa Gymnasieskola. På ProCivitas är vi måna om att skapa en mycket god miljö som attraherar välutbildade lärare och studiemotiverade elever. ProCivitas har drivit gymnasieskolor sedan 1997 och existerande skolor tillhör idag de populäraste skolorna i Sydsverige samt i Stockholm.

ProCivitas har en stark koppling till det lokala näringslivet. Ett stort antal gästföreläsningar och en egen mentor från näringslivet till varje elev syftar till att skapa drivkraft hos våra elever. Denna drivkraft tar sig bland annat uttryck i att vi ett flertal gånger blivit Svenska Mästare i Ung Företagsamhet samt att vi har erhållit en rad andra utmärkelser.

Kompetenta lärare skapar rätt förutsättningar för elevernas framgång, men ensam är inte stark. Att vi arbetar i team och tillsammans med näringslivet är en del av ProCivitas framgångsrecept.