Rekryteringskonsult hos Poolia Uppsala

Rekryteringskonsult hos Poolia Uppsala

Vill du bli vår nya rekryteringskonsult med stort eget ansvar i en organisation med känt varumärke och stödjande infrastruktur? Uppskattar du att göra affärer och träffa människor i ett utvecklande klimat med korta beslutsvägar och positiva inspirerande kollegor? Då kan detta vara något för dig.

Arbetsuppgifter

I rollen som rekryteringskonsult på Poolia har du ett helhetsansvar för dina rekryteringsuppdrag. Allt från att sälja in, göra upp affären med kund till genomförande och uppföljning med både kund och kandidat. Som uppdragsansvarig rekryteringskonsult arbetar du med enskilda uppdrag såväl som med avtalsleveranser och dina kunder står ofta för välkända varumärken. Du ansvarar också för dina kundrelationer och bedriver aktivt säljarbete för att sälja in nya uppdrag. Du är en del av Poolia Uppsala och ditt arbete är ett viktigt bidrag till vår ambition att fortsätta vara ett av regionens allra bästa rekryterings- och bemanningsföretag. Tillsammans med kollegor driver vi affärerna och uppdragen framåt.

Om dig

Du har tidigare arbetat framgångsrikt med kundbearbetning och försäljning inom tjänstemannaområdet där dina motparter oftast varit i chefspositioner. Det är meriterande om du har erfarenhet av rekryteringsarbete från bemanningsbranschen eller från en HR-funktion. I grunden har du en akademisk examen, troligen inom PA eller liknande. I denna roll är det viktigt att du drivs av affären och resultatet samt av mötet med människor - kunder och kandidater både enskilt och i större sammanhang. Du trivs i en social, energisk och händelserik miljö som präglas av både teamwork och självständigt arbete. Vill du ha stort eget ansvar och många saker på gång samtidigt är detta rollen för dig. Du behöver behärska svenska helt obehindrat och vara bekväm med att skriva och tala engelska.

Förmåner

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Som anställd hos oss har du tillgång till förmånsportalen Benefits där du kan ta del av olika erbjudanden inom bland annat hälsa, försäkringar och hushållsnära tjänster. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar samt företagshälsovård.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.