Erfaren redovisningsekonom till kund i Uppsala

Erfaren redovisningsekonom till kund i Uppsala

Vi söker just nu en Redovisningsekonom för uppdrag hos vår kund i Uppsala! Uppdraget förväntas starta i Februari för att pågå till slutet av Juli 2019. För rätt person finns det goda chanser att bli övertagen efter uppdragets slut. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

I denna roll blir du anställd som en av Poolias uppskattade konsulter och kommer att ha din arbetsplats i Uppsala. Vi ser fram emot att läsa din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
  • Avstämningar
  • Års- och delårsbokslut
  • Löpande kontering och bokföring
  • Följa upp resultat mot budget
  • Följa avtal, regelverk och riktlinjer
  • Ansvara för ekonomiavdelningens rutiner
  • Stötta övrig personal i ekonomirelaterade frågor
Din profil

Vi ser att du som söker har arbetat som redovisningsekonom eller liknande tidigare och har minst 4 års erfarenhet. Din utbildning är som lägst gymnasial inom ekonomi. Vidare är dina datakunskaper inom Officepaketet mycket goda, likaså dina muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du tidigare arbetat i större ekonomisystem så som Agresso, samt har erfarenhet av större organisationer.

För att du ska trivas i rollen är du som person noggrann, strukturerad och självständig, du har framför allt en positiv attityd och ett stort intresse för ekonomi och siffror samt har ett öga för detaljer. Vidare är du flexibel, lösningsorienterad och har ett öppet sinne som gör dig lättplacerad på olika typer av arbetsplatser. Vi ser även att du bemöter med god service och är driven som person.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 jan (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.