Enhetsansvarig till vår kund i Gävle

Enhetsansvarig till vår kund i Gävle

Vill du utvecklas inom HR-området i en spännande och bred roll? Nu söker vi en enhetsansvarig för ett konsultuppdrag till vår kund i Gävle. Tjänsten beräknas starta den 15:e april och pågå till sista september. Urval och intervjuer sker löpande under processens gång och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som enhetsansvarig kommer du att vara ansvarig för organisationens pool-verksamhet på ca 20 medarbetare. Du kommer vara behjälplig i bemanningsfrågor och i arbetet med timanställda.

Vem är du?

I rollen som enhetsansvarig ser vi att du har någon form av ledarskapsutbildning eller utbildning inom HR-området. Vi ser även att du har någon from av ledarerfarenhet och gärna även erfarenhet av HR-arbete. Har du tidigare erfarenhet av något bemanningssystem och medvind ser vi det som meriterande.

Som person ser vi att du är strukturerad, självgående och lösningsorienterad. Du är uppmärksam i det arbete du gör och du är en riktig teamspelare. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 22 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.