Ekonom sökes till vår kund SLU

Ekonom sökes till vår kund SLU

Är du ekonom och vill arbeta i ett intressant och inspirerande arbetsklimat? Vi söker nu en driven och strukturerad ekonom till vår kund SLU i Uppsala, institutionen för kliniska vetenskaper. Du kommer under uppdraget att vara anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Tjänsten förväntas starta den första april och löper fram till mitten av juli. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonom kommer du arbeta med b l a:
  • Projektuppföljning
  • Projektredovisning
  • Månadsrapportering
  • Halvårsbokslut
Vem är du?

Till rollen som ekonom söker vi dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Vi ser även att du goda kunskaper i engelska. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta på universitet eller på SLU tidigare. Det är även meriterande om man har arbetat med projektekonomi. Har du vidare erfarenhet av Agresso och Proceedo eller andra större ekonomisystem är det också meriterande.

Som person är du ansvarsfull, noggrann och effektiv i ditt arbete samt har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och system. Vidare ser vi att du är strukturerad och trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 22 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.