Kommunikatör/ Administratör till vår kund i Uppsala

Kommunikatör/ Administratör till vår kund i Uppsala

Till en av våra kunder i Uppsala söker vi nu efter en kommunikatör/ administratör för ett konsultuppdrag i Uppsala. Tjänsten beräknas starta så snart som möjligt och pågå under cirka 3 månader. I denna roll finns möjligheten att arbeta både heltid och deltid. Här finns möjligheten att arbeta som konsult via oss på Poolia eller som underkonsult.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som kommunikatör kommer du att arbeta med marknadsföring av förtaget samt administration. Då du kommer att arbeta i en mindre grupp krävs det flexibilitet i ditt arbete.

Du kommer bland annat ansvara för:
  • publiceringar på hemsida och sociala medier
  • administration, handläggning och registrering inom vissa områden
  • projektarbete, även projektledning i vissa projekt
  • förberedelser och genomförande av evenemang
  • utformning av texter och trycksaker.
Om dig

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet som kommunikatör samt eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller media. Du är van att arbeta med flera parallella uppgifter självständigt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Erfarenhet av layoutarbete är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 23 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.