Laboratorieingenjör inom mikrobiologi till spännande bioteknikföretag

Laboratorieingenjör inom mikrobiologi till spännande bioteknikföretag

Just nu söker vi mikrobiologer till konsultuppdrag hos ett spännande bioteknikföretag i Uppsala. Har du ett genuint intresse för mikrobiologi, utbildning inom området och/eller några års relevant erfarenhet? Trivs du bra i laboratoriemiljö och är intresserad av att arbeta inom industrin? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag. Välkommen till Poolia Life Science!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter innebär i huvudsak att utföra mikrobiologiska analyser.

Exempel på arbetsuppgifter :
  • Hantera och testa blodprover innehållande bakterier.
  • Antibiotikaresistenstestning av bakterier och blododling.
  • Dokumentera och rapportera genomförda tester
Utbildning / Erfarenhet
  • Du bör ha naturvetenskaplig högskoleexamen, gärna inom mikrobiologi/bakteriologi eller likvärdigt.
  • Har du arbetat med mikrobiologi/bakteriologi är det meriterande. Även arbete med renrum och aseptisk arbetsteknik är meriterande.
  • Du är noggrann, kvalitetsmedveten och har en utmärkt samarbetsförmåga.
  • Du kan uttrycka dig väl, muntligt såväl som skriftligt på både svenska och engelska.
Om Poolia - Vad vi kan erbjuda dig

Vi på Poolia Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på Poolia och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.