Vi söker administratörer för kommande konsultuppdrag!

Vi söker administratörer för kommande konsultuppdrag!

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål. Genom att svara på den här annonsen, ansöker du inte till en specifik tjänst utan visar ett allmänt intresse för att jobba som konsult inom kontor och administration hos Poolia. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Poolias uppdragsgivare i Uppsala finns inom olika branscher och innefattas av både stora och små företag. Rollen som assistent/administratör kan därför se väldigt olika ut beroende på bransch och företag. Inom alla företag är givetvis service ledordet men grundläggande för rollen är även mycket eget ansvar och självständigt arbete.

Arbetsuppgifter

Tjänsterna är mycket variationsrika och kan innehålla allt från rutinarbete till kvalificerade uppgifter såsom:
  • planering och organisering
  • konferens- och resebokningar
  • mötesdokumentation
  • allmän administration
  • reseadministration
  • posthantering
  • protokollföring
  • diarieföring
  • rapportskrivning.
I rollen som administratör får du i stor utsträckning även arbeta med externa och interna kontakter, framtagande av statistik och informationssökning samt ekonomisk administration i form av konteringar.

Vem är du?

Vi söker dig som har sex månader till flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god erfarenhet av Office-paketet och vana att arbeta självständigt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Meriterande är om du har arbetat inom både offentlig och privat sektor.

Som person är du driven, noggrann och har god känsla för service. Vidare är det även viktigt att du är lyhörd, flexibel och ordningsam, samt att du uppskattar variationsrika arbetsmiljöer och företagskulturer.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.