Extrajobb som receptionist hos vår kund i Uppsala

Extrajobb som receptionist hos vår kund i Uppsala

Till vår kund i Uppsala söker vi nu en flexibel receptionist som kan arbeta extra vid behov. Uppdraget innebär att hoppa in för ordinarie personal vid frånvaro och ledighet. Därmed kan antal pass variera mycket.

För detta uppdrag blir du anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer som receptionist att vid behov hoppa in och sköta växel och reception hos vår kund. I dina arbetsuppgifter ingår det att ta emot besökare, se till att det är ordning i fikarummet samt hantera övriga administrativa uppgifter.

Arbetstiderna förläggs mellan 08:30-16:30 men passens längd kan variera.

Om dig

Vi söker dig som vill arbeta extra vid sidan av dina studier eller annan huvudsaklig sysselsättning. Du har en god datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

För att lyckas i rollen som receptionist är du social och gillar att ta för dig. Du är driven och inte rädd att hugga tag i arbete där det behövs. Vidare ser vi att du är självgående, flexibel liksom en glad och positiv person.

Om Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 13 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.