UX-konsult till SLU i Uppsala

UX-konsult till SLU i Uppsala

För ArtDatabanken på SLUs räkning söker vi nu en UX-konsult till deras UX-funktion. Tjänsten som är en konsulttjänst är beräknad att påbörjas så snart som möjligt och för rätt person kan det eventuellt finnas möjlighet för fortsatt anställning hos ArtDatabanken.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan det att ansökningstiden har gått ut!
Vi ser fram mot att läsa din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som UX-konsult kommer du att arbeta i olika projekt och team med fokus på interaktionsdesign. Konceptuell design, wireframes och prototyping kommer vara återkommande viktiga sysslor. Du kommer få utrymme att utveckla din bredd inom UX-området om du har bredare ambitioner.

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som antingen är nyutexaminerad UX-konsult, alternativt så har du arbetat som UX-konsult ett par år, gärna med liknande arbetsuppgifter. Som person är du självgående, driven och ödmjuk med lite skinn på näsan.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.