Supporttekniker till konsultuppdrag i Östhammar

Supporttekniker till konsultuppdrag i Östhammar

Nu söker vi dig som vill arbeta som supporttekniker hos en av våra kunder i Östhammar. Genom att ansöka på tjänsten visar du ett intresse att arbeta som konsult för kommande uppdrag hos vår kund i Östhammar. Att vara konsult på Poolia är ett strategiskt steg i din karriär. Du hamnar i strålkastarljuset - både hos oss på Poolia, hos våra kunder och de medarbetare du kommer i kontakt med på de arbetsplatser du befinner dig.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som supporttekniker kommer du att hjälpa användare hos vår kund med diverse saker såsom exempelvis att byta datorer/ ta hand om hårdvaruproblem, felsöka skrivare, ominstallera/ nyinstallera mjukvara och mycket annat kring datorer. Du har kontakt med användare personligen men till viss del också över telefon och via mail.

Utbildning/ Erfarenhet

Vi söker dig som har någon form av IT-utbildning och intresse inom it / datorer. Exempelvis har du avslutat gymnasieutbildning med it-inriktning. Du har med fördel god förmåga inom Office-programvara och Windows operativsystem.

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är en självgående och praktiskt lagd person. Du har god administrativ förmåga och trivs med att hjälpa andra att lösa olika datorproblem. Vi ser även att du är tålmodig, serviceinriktad, positiv och har en god kommunikativ förmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.