IT-support till spännande företag i Uppsala

IT-support till spännande företag i Uppsala

Till en av våra kunder i Uppsala söker vi nu efter en driven och social IT-support. Tjänsten är på heltid, beräknas starta så snart som möjligt och pågå på lång sikt. Du kommer börja som en av Poolias uppskattade konsulter och på sikt finns det goda möjligheter till anställning direkt hos kund.

Urval och intervjuer sker löpande, vi ser fram emot att läsa din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer i rollen som IT-support att arbeta med att ta emot ärenden och bedöma hur dessa ska hanteras. Du kommer arbeta i en global supportprocess samt ha mycket kontakt med kunder. Vidare ingår det i dina arbetsuppgifter att sätta upp SLA:er.

Vem är du?

Vi söker dig som är i början av din karriär och vill utvecklas och vara med och forma en supportprocess. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en supporterande roll eller har någon form av IT-utbildning, exempelvis på gymnasienivå.

Som person är du framåt och social samt trivs med att ha kundkontakt. Du drivs av att arbeta med supportfrågor inom IT och delar gärna med dig av dina idéer.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Karin Berglund
Telefon 018-169361
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (4 dagar kvar)