Redovisningsekonom för konsultuppdrag i Uppsala

Redovisningsekonom för konsultuppdrag i Uppsala

Till vår kund i Uppsala söker vi nu en driven och självgående redovisningsekonom som kan göra arbete fram till bokslut. Tjänsten är på heltid och beräknas starta så snart som möjligt samt pågå till och med april 2019, med eventuell möjlighet till förlängning.

Du kommer för detta uppdrag bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter och arbeta i ett mångkulturellt team med härliga kollegor. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande bokföring, avstämningar, rapportering, löner, deklarationer och bokslut för ett antal kunder. Även övriga arbetsuppgifter inom administration kan komma att ingå. Det är ett plus om du har erfarenhet av årsredovisningar men inget krav.

Vem är du?

Vi ser att du som söker har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och känner dig trygg i rollen. Du har en god förmåga att förstå siffror och uppställningar samt har ett eget driv. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet och det är meriterande om du har kunskap i Visma. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Har du även kunskaper inom turkiska och kurdiska är det en stor fördel i arbetet.

Personliga egenskaper:
Som person har du ett naturligt sätt att slutföra och rapportera ditt arbete och har en positiv inställning. Du är självgående, rådgivande samt har en god problemlösningsförmåga. Vidare ser vi att du är noggrann samt har lätt för att ta kontakt med nya människor.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.