Löneadministratörer för kommande konsultuppdrag

Löneadministratörer för kommande konsultuppdrag

Poolia söker nu löneadministratörer för kommande uppdrag hos våra kunder i och runt om Uppsala. Uppdragen varierar i omfattning och även kraven på erfarenhet kan variera. För dig som söker en ny utmaning på heltid eller deltid kan dessa tjänster vara intressanta.

Som konsult på Poolia får du ett spännande och omväxlande arbete på några av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. Ta chansen att ingå i ett spännande team och bredda ditt kontaktnät.

Genom att svara på annonsen ansöker du inte till en specifik tjänst, utan visar ett allmänt intresse för att jobba som konsult inom lön hos Poolia. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör kommer du att ha breda och varierande arbetsuppgifter.
I ditt arbete kan du komma att ha ansvar för hela flödet från ax till limpa. Du kommer vara spindeln i nätet och sköta allt som hör samman med lön och personalfrågor. Vidare kommer du att ha mycket kontakt med dina medarbetare då du i rollen stöttar både anställda och chefer på företaget.

Du kan bland annat komma att arbeta med:
  • förberedelser
  • inregistrering av tidrapporter, avvikelser
  • kontroll/Avstämningar av uppgifter
  • sjukfrånvaro
  • semesterberäkning
  • erfarenhet av avtal
  • allmän arbetsrätt.
Utbildning/ Erfarenhet

Du som söker har erfarenhet av tjänstemannalöner och/ eller kollektivmannalöner, du har haft ett helhetsansvar samt arbetat med hela flödet inom löneadministration. Vidare är det viktigt att du känner till vilka lagar och regler som styr lönearbetet, kopplingarna mellan arbetsrätt, löneutbetalningar, semesterersättningar och skatter.

Vi ser att du som söker är flexibel, noggrann och stresstålig. Du är inte rädd för att hugga tag i där det behövs, även om det går utanför dina arbetsuppgifter. Du är dessutom initiativtagande och van att ha många bollar i luften.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 8 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.