Kunnig ekonom till Dag Hammarskjölds Minnesfond

Kunnig ekonom till Dag Hammarskjölds Minnesfond

Har du erfarenhet av ekonomiarbete och administration? Vill du arbeta i en värdebaserad och spännande organisation? Nu söker vi en strukturerad ekonom för uppdrag som ekonomiansvarig hos vår kund Dag Hammarskjöldfonden. Tjänsten beräknas starta i början av februari och pågå under tre månader, med eventuell möjlighet till anställning hos kund.

Urval och intervjuer sker löpande under processens gång och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Under 2019 kommer verksamheten utvecklas och som ekonomiansvarig kommer du att få möjlighet att utveckla nya system och rutiner för ekonomihanteringen. I rollen som ekonomiansvarig kommer du att ansvara för att implementera Visma på företaget utifrån en ny strategisk plan. Du kommer ansvara för att upprätta dokument för den interna ekonomihanteringen.

Du kan även komma att arbeta med:
  • ekonomiadministration och bokföring
  • utbetalningar
  • budget, in- och utbetalningar
  • ekonomisk uppföljning
  • skatte- och momsdeklarationer
  • avtalshantering
  • säkerställa och upprätta rutiner för att lagar, förordningar samt fondens interna Policys efterföljs.
Om dig

Vi ser att du som söker har arbetat med liknande arbetsuppgifter och har erfarenhet av att skapa struktur i ekonomisystem eller vill utvecklas och ta nästa steg inom ekonomi. Det är meriterande om du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi och examen från universitet eller högskola. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Det är meriterande om du har arbetat i Visma.

Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du trivs med att ta egna initiativ och att arbeta i en värdebaserad organisation. Vi ser även att du är en öppen och prestigelös person som är flexibel.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.