Fakturagranskare till kund i norra Uppland

Fakturagranskare till kund i norra Uppland

För vår kunds räkning i Norduppland söker vi nu fakturagranskare för ett konsultuppdrag på längre sikt. Du kommer att ha din arbetsplats hos vår kund i deras lokaler i Norduppland och kommer där att få ta del av att arbeta i en stimulerande och spännande miljö.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan det att ansökningstiden har gått ut. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som fakturagranskare kommer du att arbeta med att granska och matcha fakturor.

Detta inkluderar bland annat att:
  • följa upp korrigeringar av felhanteringar
  • utreda prisfel
  • fakturera utredningsavgifter
  • följa upp fordringar mot leverantör vid returer, felleveranser samt felaktig fakturering.
Utbildning/ Erfarenhet

Vi ser att du som söker är gymnasieekonom samt har några års erfarenhet av fakturagranskningsarbete och du har förståelse för det ekonomiska flödet. Goda kunskaper i Office paketet är ett krav och det är meriterande med erfarenhet av SAP.

Som person är du driven samt är van vid och tycker om att arbeta självständigt och har ett gott öga för detaljer. Du är inte rädd för att hjälpa till där det behövs och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.