Administrativ ekonomiassistent på deltid till UIC

Administrativ ekonomiassistent på deltid till UIC

För ett uppdrag på UIC (Uppsala Innovation Centre) söker vi nu dig som är ekonomiassistent och på deltid, en till två dagar i veckan vill arbeta med ekonomi och administration. Uppdraget är planerat att påbörjas i slutet av augusti och fortlöpa i cirka sex månader med god chans till förlängning. För uppdraget kommer du att bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

UIC är en av landets främsta företagsinkubatorer och acceleratorer, och rankas av UBI Global som världens 4:e bästa företagsinkubator med universitetskoppling. UIC stödjer entreprenörer, forskare, innovatörer och företagare i arbetet med att kommersialisera sina idéer och utveckla sitt affärsmannaskap. UIC erbjuder affärsutvecklingsstöd, kunskap och nätverk till innovativa projekt och tillväxtföretag som vill utvecklas, skala upp och nå en internationell marknad. Syftet är att påskynda tiden till marknad samt minska riskerna i tidiga och avgörande skeden. UIC vänder sig till projekt och bolag inom alla branscher, exempelvis life science, ICT och teknik.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent hos UIC kommer du att arbeta både med ekonomi och administration. Du kommer bland annat men inte uteslutande att arbeta med:
  • leverantörsreskontra
  • kundreskontra
  • rapporter
  • kund och leverantörskontakter
  • mail.
För dig som vill finns även möjligheten att få göra betalningar och avstämningar.

Erfarenhet/Utbildning

Vi ser att du som söker är gymnasieekonom i grunden och du får gärna ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är flytande i svenska såväl som i engelska och är van och bekväm att kommunicera på båda språken. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet, främst i Excel och det är meriterande med kunskap i Visma och Billbox3. Som person är du ordningsam, driven, nyfiken och flexibel. Du tycker om att hugga i, högt som lågt och du motiveras av att få arbeta i en innovativ miljö.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 18 juli (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.