SERVICETEKNIKER till Uppland

SERVICETEKNIKER till Uppland

Ponsse utökar med ännu en servicetekniker. Vi förstärker servicen i Uppland

Service och eftermarknad är en viktig del i Ponsses verksamhet och ger oss möjlighet att ge våra kunder bästa tänkbara service för sina maskiner. Nöjda kunder är vårt största fokus och något som vi ständigt strävar efter att förbättra.

Vi söker nu en erfaren och branschkunnig servicetekniker som vill jobba med service, underhåll och reparationer på skogsmaskiner hos våra kunder. Dina arbetsdagar är väldigt varierande med inslag av bland annat kundkontakt, planering av servicearbeten och reparationer och en del administration. En välutrustad servicebuss står till ditt förfogande. Du kommer att utgå från hemmet i stor utsträckning.

Du kommer vara delaktig i att utveckla vår serviceverksamhet och vår lönsamhet i området. Dina idéer och insatser kommer att bli viktiga för vår framgång.

Som sökande bör du ha:
  • Fordonsmekanisk/maskinteknisk utbildning och erfarenhet, gärna med inriktning mot tunga maskiner eller liknande. Ex, såsom Servicemekaniker Maskinreparatör eller Tekniker.
  • Goda kunskaper i styrsystem, elektronik och hydraulik.
  • En personlighet som i grunden är mycket serviceinriktad och som gillar problemlösning och utmaningar. Struktur och noggrannhet ligger för dig och du har förmåga att prioritera bland dina uppgifter.
  • Öga för möjliga förbättringar och räds inte att förändra eller testa nya idéer. Framförallt är du trygg i dig själv och vet hur du ska bemöta människor.
  • Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, eller kanske redo att ta nästa steg i karriären? Du är kanske en inbiten fantast av skogsmaskiner och dess teknik.
  • God datavana och är kommunikativ.
  • Körkort är ett krav (lägst B-kort)
Då vi är ett serviceföretag kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Hos oss får du ett varierande och fartfyllt arbete som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar. Du behärskar engelska i både tal och skrift.

Låter detta som en spännande utmaning för dig?

Hos oss kommer du tas emot av ett härligt team av medarbetare som gillar sitt arbete och som strävar efter att lära, ha kul och utvecklas tillsammans. Du får utbildning av oss, både i uppstart och därefter kontinuerligt. Ponsse är en arbetsgivare som är mån om sina medarbetare och vill att du ska trivas.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen Vi tillämpar individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten kontakta Sandra Lindkvist 0220-399 12, sandra.lindkvist@ponsse.com

Sista ansökningsdag 2020-10-31

Välkommen till oss!
Mer info
Telefon 0220-39900
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ponsse.com/se
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ponsse är en av världens ledande tillverkare av skogsmaskiner med ett brett utbud av skotare, skördare och skördaraggregat i alla storleksklasser. PONSSE koncernen består av moderbolaget Ponsse Plc i Finland med 11 dotterbolag och 26 återförsäljare över hela världen. I Sverige sköts försäljning och service av Ponsse AB, ett helägt dotterbolag med huvudkontor och säte strax norr om Västerås. Ponsse AB:s omsätter ca: 630 milj. kr och har idag 60 anställda. Mer information om Ponsse hittar du på www.ponsse.com/se.