HR-generalist till servicegigant i Uppsala

HR-generalist till servicegigant i Uppsala

Har du tidigare erfarenhet inom HR och känner att du är redo att ta nästa steg i din karriär? Längtar du efter en möjlighet att få ta mer ansvar och kunna påverka ditt eget och verksamhetens arbete? Är du dessutom ordningsam och lösningsorienterad? Sök jobbet som HR-generalist!

Beskrivning

Perido söker en HR-generalist för vår kunds räkning– ett stort bolag med passion för samhällsservice och samhällsnyttan. Bolaget är verksamt inom servicesektorn och tjänsten är placerad i Uppsala.

Vad innebär det att arbeta som HR-generalist? De huvudsakliga arbetsuppgifterna som ingår i rollen är främst att vägleda bolagets chefer i allahanda personalfrågor, så som arbetsrätt, arbetsmiljö och rehabilitering. Du kommer även att planera och administrera utbildningar, introduktioner och personalförändringar för medarbetare. Utöver detta kommer du sköta förhandlingar på lokal nivå. Som HR-generalist agerar du expert inom ditt område och är den som dina kollegor frågar om råd när det kommer till HR.

Vem letar vi efter? Du som söker den här rollen är strukturerad, lösningsorienterad och prestigelös. Du har förmågan att skapa hållbara relationer och trivs i mötet med andra människor. För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av operativt HR-arbete där du även har fått kunskap om lagar och förordningar inom personalområdet. Det här är en utmärkt chans att utvecklas inom HR-området på en spännande arbetsplats med trevliga kollegor!

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper inom HR
  • Erfarenhet av brett och operativt HR-arbete
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift

Omfattning och tillträde

Heltid. Direktrekrytering, tillsvidare. Tillträde omgående.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 4 sept (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30292 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se

Hemsida:www.perido.se