HR-generalist sökes till samhällsnyttig servicejätte

HR-generalist sökes till samhällsnyttig servicejätte

Har du erfarenhet av operativt HR-arbete och vill fortsätta utvecklas inom området? Längtar du efter mer ansvar och möjligheten att påverka ditt eget och verksamhetens arbete inom HR-området? Har du dessutom förmågan att skapa goda och hållbara relationer? Läs vidare och sök tjänsten!

Beskrivning

Perido söker en HR-generalist till vår kund – ett statligt bolag med stor passion för samhällsservice och människor. De arbetar för en hållbar arbetsmarknad där alla människor ska få möjligheten att arbeta oavsett bakgrund och förutsättningar. Tjänsten är till en början placerad i Uppsala för att sedan till hösten flyttas till Kista, Stockholm.

I rollen som HR-generalist kommer du att arbeta självständigt både operativt och strategiskt med personalärenden. Du kommer att utgöra ett kvalificerat chefsstöd och bistå enheter med övriga HR-administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att stötta inom exempelvis arbetsrätt, arbetsmiljö, rehabilitering samt att tolka branschavtal. Du kommer även att planera och administrera utbildningar, introduktioner och personalförändringar för medarbetare.

Vi söker dig som är ordningsam och har lätt för att skapa struktur i ditt arbete. Du har god förmåga att prioritera och driva på ditt arbete och du kan växla mellan olika arbetsuppgifter. Lösningsorienterad, serviceinriktad och prestigelös är egenskaper som stämmer in på din person. Du trivs i mötet med människor och i samarbete med dina kollegor. För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av operativt HR-arbete där du även har fått kunskap om lagar och förordningar inom personalområdet.

Är det dig vi letarefter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning
  • Minst 1 års erfarenhet av brett och operativt HR-arbete
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift

Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag till sista januari med start efter sommaren i augusti/september.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 14 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30071 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se

Hemsida:www.perido.se