Säljare med byggkunskaper till K-RAUTA i Uppsala!

Säljare med byggkunskaper till K-RAUTA i Uppsala!

Är du driven och ansvarstagande? Vill du arbeta i en roll som kombinerar försäljning med kundservice? Har du kunskap inom bygg/snickeri? Då kan du vara den vi söker som säljare till K-rauta i Uppsala!

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för kunds räkning en säljare med byggkunskaper. Arbetsuppgifterna kommer innefatta kundservice samt försäljning av företagets produkter gentemot professionella byggkunder. Du jobbar främst på kontoret men även i deras butik i Uppsala. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig fram till augusti med stor chans till förlängning.

I rollen som säljare kommer du att:
  • bedriva försäljning inom ditt område
  • supporta byggkunder
  • sammanställa ordrar
  • beställa material
Krav på person
Vi söker dig som vill jobba med både försäljning, service och administration. Vi ser gärna att du som söker är social och utåtriktad. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och bemöter andra professionellt och med glädje. Vidare ser vi att du som söker tjänsten är lösningsorienterad och handlingskraftig.

För att lyckas i rollen som säljare krävs vidare:
  • flytande svenska i tal och skrift
  • god datorvana
  • erfarenhet inom byggbranschen
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid (visstidsanställning fram till 31 augusti)
Arbetstid: Varierande arbetstider mellan 06:30 - 16:30
Plats: Uppsala

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filippa Nielsen på mailadress filippa.nielsen@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation:
Byggvaruhuset K-Rauta erbjuder gedigna produkter och tjänster inom badrum, trädgård, verktyg, bygg och inredning.

Om performiq
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 11 mars 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.