Projektsäljare till Poolstore

Projektsäljare till Poolstore

Vill du arbeta i ett företag som expanderar och befinner sig i en tillväxtresa? Har du erfarenhet samt intresse för att skapa kundrelationer? Då kan tjänsten som projektsäljare i butik hos Pool Store AB vara något för dig!

Tjänstebeskrivning
Till Pool Store AB söker vi just nu en säljare till deras showroom/butik i Uppsala som har möjlighet att arbeta även i Täbybutiken vid behov. Som säljare har du till uppgift att förverkliga kunders spa- och pooldrömmar. Arbetet varierar mellan att sälja tillbehör i butik till att driva större projekt där kunden önskar rådgivning och stöd. Vid större poolprojekt sköter du en del av kontakten med byggpartners och driver hela försäljningsprocessen på egen hand. Vidare ansvarar du för att:
  • Sälja högkvalitativa spabad, poolpaket och pooltillbehör.
  • Ta emot och följa upp offertförfrågningar
  • Registrera och hantera orders per mejl, telefon och på plats i butiken.
  • Genomföra kundbesök.
  • Hålla rent och snyggt i butiken.
Krav på person
För att trivas och lyckas i din roll är du en social och engagerad person med stort kundfokus. Du är strukturerad och noggrann person med sinne för detaljer. Du är lyhörd inför behov och har en förmåga att kunna anpassa ditt förhållningssätt beroende på person och situation. Vidare har du en vilja att lära dig och lätt för att ta till dig ny information.

Vi tror att du som söker har ett tekniskt intresse. Det är meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom tex inredning eller byggbranschen, men inte ett krav. Till den här tjänsten vill vi framhäva att det är din personlighet och din vilja att lära samt utvecklas som kommer att vara avgörande.

Körkort B och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Du bör även ha grundläggande kunskaper i engelska för att kunna kommunicera med Pool Stores leverantörer. Du har god datavana och hanterar Officepaketet väl.

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering, och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Carl Henrik Monsén på 073-353 75 10.

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.
Lön: Fast.
Arbetstid: mån - fre, 09-18 (08-17), varannan lördag 10-15.
Plats: Uppsala och Täby
Förmåner: Tjänstepension, 30 dagars semester, friskvårdsbidrag, årsbonus.

Om företaget
Pool Store Sverige AB har funnits på marknaden sedan 2005. De har haft en mycket stark tillväxt och är nu en av de största leverantörerna inom pool och spa på den svenska marknaden. I dagsläget har de butiker i Stockholm (Kungens Kurva samt Täby), Göteborg, Malmö och Uppsala samt webbutik. Se även www.poolstore.se för ytterligare information.
Sökord: Pool Store, butik, butikssäljare, säljare, försäljning, pool, spa, spabad, kundservice, service
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.