Peab Byggservice i Stockholm/Uppsala, är inne i en expansiv fas där efterfrågan på våra tjänster via våra riksavtal ökar (bland andra IKEA och Folksam). Vi söker Arbetsledare för att jobba med dessa projekt och behöver tillsätta till båda ovan nämnda orter.

Som Arbetsledare i dessa projekt oss driver du egna mindre projekt, från planering, ritningsläsning och arbetsledning till genomförande och uppföljning. Du kommer själv att räkna fram egna kalkyler på exempelvis kök och badrum och du ansvarar även för ekonomiuppföljning samt fakturering i projekten. Du arbetar direkt mot beställaren som oftast är privatkunder och kommer att ha många projekt som pågår samtidigt. Det krävs att du är självgående och tar ett helhetsansvar gentemot kunden.

Tjänsten innebär många kontaktytor där du har dialog med såväl leverantörer som underentreprenörer och ett ansvar gentemot kunden att kommunicera och arbeta serviceinriktat med deras intresse i fokus.

Som person är du positiv och prestigelös. Du tycker om problemlösning, har lätt för att prioritera, planera och arbeta strukturerat.

Datorvana och körkort är ett krav. Det är meriterande om du arbetat med Meps tidigare. Du rapporterar till Platschef

Då vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Placering är antingen på vårt kontor i Uppsala eller i Stockholm (Ulriksdal).

Vi erbjuder
Mer info
Kontaktperson Joachim Lindahl
Telefon 0725333656
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.