Peab är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Peab Anläggning befinner sig i en expansiv fas och vi söker nu ännu en till platschef till vår anläggningsverksamhet i Uppsala län.

Om tjänsten

I rollen som platschef kommer du att driva projekt inom mark, anläggning och betong. Dina arbetsuppgifter som platschef hos oss kommer bestå av att planera och leda produktionen från projektets start till slutbesiktning samt ansvara för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö.

I jobbet ingår även att
  • ansvara för slutbesiktning och kundfakturering
  • motivera och engagera medarbetare att nå uppsatta mål och deadlines
  • ha kontakt med kunder och leverantörer
  • se till att uppsatta tidplaner efterföljs.
Kvalifikationer

Vi söker dig som drivs av och trivs med att ha ett totalansvar för verksamhetens projekt och medarbetare och att leverera goda resultat. Vi tror vidare att du som uppskattar att ha en stor koncern i ryggen samtidigt som du driver "ditt företag" i företaget kommer att trivas extra bra som platschef hos oss. Du trivs i ledarrollen och i samarbetet med andra.
  • har byggteknisk eller akademisk examen alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • har minst tre års erfarenhet av arbete som platschef alternativt flerårig erfarenhet som senior arbetsledare, konsult eller entreprenadingenjör inom mark- och anläggningsentreprenader
  • har B-körkort
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Ansökan och övrig information

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vid frågor är du välkommen att kontakta Malin Sundvall, HR Generalist via e-post: malin.sundvall@peab.se.

Tillträde: enligt överenskommelse
Omfattning: heltid
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.