Ingenjör drift- och underhåll vägar

Ingenjör drift- och underhåll vägar

Välkommen till ett expansivt företag och till vår nya avdelning för drift- och underhåll vägar inom driftområde Uppsala. Vi söker dig som nyligen har tagit teknisk examen inom väg- och anläggningsområdet eller motsvarande, gärna högskola.

Vi kan erbjuda dig en bred och utvecklande tjänst med eget ansvar. Du får möjligheten att från grunden lära dig verksamheten. Vår målsättning är att du i framtiden ska träda in i en ledande funktion.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att planera, samordna, utveckla och följa upp. I arbetet ingår även hantering av driftrapporter och annan administration. Du ska bistå arbetsledningen i projektets alla delar. Du har mycket goda IT-kunskaper och körkort för personbil erfordras.

Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet. Du är noggrann och att du tar personligt ansvar. Vi värdesätter ditt engagemang, din samarbetsförmåga samt din serviceanda.

På sikt ingår beredskap i tjänsten. Tjänsten omfattar heltid med tillträde 2019-09-02. Placeringsorten blir Uppsala.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Anki Säärelä, HR Partner, 026-546113,
Jan-Erik Jansson, bitr arbetschef, 0733-84 82 79,
Mer info
Kontaktperson Anki Säärelä, HR Partner
Telefon 026-546113
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.