Praktik inom Anläggning i Uppsala VT20

Praktik inom Anläggning i Uppsala VT20

Dags att omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten? Gör praktik hos oss och få erfarenhet av hur det är att jobba hos Peab samtidigt som du knyter kontakter inför ditt framtida yrkesliv.

Om oss

Peab Anläggning är en ledande anläggningsaktör i Sverige. Vi bygger och underhåller vägar, järnvägar, broar och annan infrastruktur. Vidare utför vi mark- och ledningsarbeten, grundläggning och byggnation av olika typer av vatten- och avloppsanläggningar, slussar och hamnar. Vår drift- och underhållsverksamhet sköter och anlägger parker och andra grönytor, lekplatser, håller trafiken fri från hinder, skottar snö och sopar sand.

Om praktiken

Vi söker studenter som läser en relevant eftergymnasial utbildning som vill göra praktik inom affärsområde Anläggning i Uppsala under våren 2020. Peabs kärnvärden beskriver hur vi är som personer, vad vi står för, hur vi jobbar, vad vi kan åstadkomma och hur vi vill bli uppfattade. Vi ser därför att du delar våra kärnvärden JUPP: Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga.

Som student har du gott om kunskap, drivkraft och framåtanda som vi gärna tar tillvara. Tillsammans lägger vi upp praktiken så att du får ut så mycket som möjligt av din tid hos oss. Praktik hos Peab ska vara givande och utvecklande. Du får en personlig handledare som blir ditt bollplank och stöd under hela praktiken.

Specificera din praktikperiod i ditt personliga brev. Urval sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Maria Osihn, HR Partner
Telefon 0707 79 42 56
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Internship / Praktik, Examensarbete
Sista ansökningsdag 26 nov 2019 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.