Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning Öst och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Peab Drift och Underhåll i Uppsala består av en arbetsgrupp på 10 medarbetare. Nu söker vi ytterligare en parkarbetare med maskinvana som vill vara del av en positiv och engagerad arbetsgrupp. Vi erbjuder dig en varierad tjänst där du får vara delaktig i många spännande projekt.

Om tjänsten
I tjänsten ingår bland annat ogräsrensning, skräpplockning, gräsklippning, lövblåsning samt sandupptagning. Du samarbetar med kollegor vid större planteringsuppdrag och garantiskötskötsel. Du kommer även underhålla, reparera och utföra service på våra maskiner och dess utrustning. Våra uppdrag är mycket varierade och omväxlande. I tjänsten ingår snöberedskap och körkort är ett krav.

Om Dig
Vi söker dig som är noggrann, självgående och flexibel. Du klarar av att arbeta självständigt så väl som i grupp och är en positiv problemlösare. I ditt dagliga arbete är det viktigt att du har ett ekonomiskt tänk utifrån företagets perspektiv. Vi ser gärna att du har erfarenhet av parkarbete och vana att köra mindre maskiner samt utföra enklare reparationer. Meriterande om du har, grön utbildning, lastmaskinskort, svetskompetens eller andra utbildningar inom relevant område.

Förutom grundläggande krav kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.
Mer info
Kontaktperson Maria Osihn, HR Partner
Telefon 0707 79 42 56
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.