Peab är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Peab Anläggning befinner sig i en expansiv fas och vi söker nu en till platschef till vår anläggningsverksamhet i Uppsala län.

Om tjänsten

Som platschef på Peab Anläggning har du en central roll i våra projekt. Du arbetar självständigt med att driva anläggningsprojekt inom mark, anläggning och betong. Som platschef har du ett totalansvar över projektets utförande där din huvuduppgift består av att planera och leda produktionen från start till slutbesiktning. Det innefattar ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet som platschef inom mark- och anläggning. Du har relevant teknisk utbildning såsom byggnadsingenjör eller liknande och har tidigare erfarenhet inom just mark- och anläggningsentreprenader. Du trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god och säker arbetsmiljö. Du kan arbeta självständigt, har ett strukturerat arbetssätt, tar egna initiativ och är lösningsorienterad. Du inger förtroende och är duktig på att skapa långvariga relationer. Vidare besitter du goda ekonomiska kunskaper och behärskar svenska i tal och skrift obehindrat. För tjänsten krävs B-körkort. Urval sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Malin Sundvall, HR
Telefon 0725-33 33 04
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 mars 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 57 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.