Mark- och anläggningsarbetare

Mark- och anläggningsarbetare

Vi söker en mark- och anläggningsarbetare med rörkompetens till Uppsala. Våra projekt är placerade i hela Uppsala Län med kontor centralt i Uppsala. Vår grupp består av ca 25 yrkesarbetare och ca 25 tjänstemän som nu behöver tillskott till våra nuvarande och kommande projekt.

Vi är ett glatt gäng som är måna om varandra! Vi är stolta över det vi bygger och har åstadkommit i Uppsala. Ulls Hus, Gränby Sportfält, utbyggnad av Gunsta, Skölsta och Östra Fyrislund är några av de projekt vi tillsammans har byggt. Vi sysslar med infrastruktur, finplanering och grundläggning för bostadsproduktion, drift- och underhåll av gator och parker, järnväg och broar, exploateringsområden med vägar och VA.

Om tjänsten
Rollen som anläggare i vår grupp är projektspecifik. Beroende på din erfarenhet och dina kunskaper placeras du där du får nyttja dina kunskaper och hjälpa oss att utföra projekten.

Arbetsuppgifter i huvudsak:
  • Ytskiktsarbeten; plattläggning, kantsten, grönytor
  • VA-arbeten, rörläggning
  • Schakt- och fyllningsarbeten
  • Justeringsarbeten inför asfaltering
  • Gatuombyggnader
Kompetenser och personliga egenskaper
Personliga egenskaper värderas högt. Eftersom våra framgångar bygger på lagarbete och individens kompetens söker vi någon med god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas, en person som arbetar kvalitetsmedvetet och med en god problemlösningsförmåga. Vi söker dig som har mångårig erfarenhet som anläggningsarbetare på anläggningsprojekt och det är meriterande om du har erfarenhet av rörläggning. Har du yrkesbevis inom väg- och anläggningsarbete är detta starkt meriterande. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde snarast men enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Malin Sundvall, HR
Telefon 0725-33 33 04
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 maj 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.