Mark- & Anläggningsarbetare

Mark- & Anläggningsarbetare

Peab Anläggning söker en mark- och anläggningsarbetare med rörkompetens till Uppsala! Våra projekt är placerade i hela Uppsala Län med huvudkontor centralt i Uppsala. Vår grupp består av ca 25 yrkesarbetare och ca 25 tjänstemän som nu behöver tillskott till våra nuvarande och kommande projekt!

Vi är ett glatt gäng som är måna om varandra! Vi är stolta över det vi bygger och har åstadkommit i Uppsala. Ulls Hus, Gränby Sportfält, Utbyggnad av Gunsta, Skölsta och Östra Fyrislund är några av de projekt vi tillsammans har byggt. Carpe Futurum och bussdepån i Fyrislund är några av de projekt vi bygger idag. Vi sysslar med infrastruktur, finplanering och grundläggning för bostadsproduktion, drift- och underhåll av gator och parker, järnväg och broar, exploateringsområden med vägar och VA, mm.

Om tjänsten
Rollen som anläggare i vår grupp är projektspecifik. Beroende på din erfarenhet och dina kunskaper placeras du där du får nyttja dina kunskaper och hjälpa oss att utföra projekten.

Kompetenser och personliga egenskaper
Personliga egenskaper värderas högt! Eftersom våra framgångar bygger på lagarbete och individens kompetens söker vi någon med god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas, en person som arbetar kvalitetsmedvetet och med en god problemlösningsförmåga. Vi söker dig som har mångårig erfarenhet som anläggningsarbetare på anläggningsprojekt och det är meriterande om du har erfarenhet av rörläggning. Har du yrkesbevis inom väg- och anläggningsarbete är detta starkt meriterande. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde snarast men enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Malin Sundvall
Telefon 0725-33 33 04
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.