COOP står för cooperative education och är ett betalt praktikår mellan årskurs 2 och 3 för studenter som läser på Högskoleingenjörsprogrammet i byggteknik vid Uppsala universitet. COOP-praktiken är ett samarbete mellan Sveriges Byggindustrier och lokala företag och innebär integrerat lärande dvs. teori varvas med praktik.

Genom att göra COOP-praktik hos oss får du möjlighet att vara ute i produktionen och få bred kunskap om branschen. Vi gör en individuell utvecklingsplan för din COOP-praktik och du får en egen handledare som följer dig under hela praktikperioden. Det är viktigt att du har ett stort intresse för branschen och Peab samt att du delar våra kärnvärden.

Gällande COOP-praktik inom Bygg är det meriterande med B- körkort. För COOP-praktik på Anläggning är B-körkort ett krav och det är meriterande om du har egen bil.
Mer info
Kontaktperson Malin Sundvall, HR
Telefon 0725-33 33 04
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 mars 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.