Peab Anläggning har lång erfarenhet och bred kompetens inom mark & anläggning. Till vår anläggningsverksamhet i Uppsala län söker vi nu en erfaren arbetsledare som vill vara med och bereda vägen framåt i en välfungerande och driven grupp. Peab är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar.

Om tjänsten

Som arbetsledare kommer du att bistå platschefen genom att planera, leda och fördela arbetet gentemot våra hantverkare inom anläggning. Du ansvarar för att driva produktionsarbetet till färdigställande där dina arbetsuppgifter bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid kontraktsadministration. På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Kvalifikationer & personliga egenskaper

Vi söker dig som har en bygg/anläggningsteknisk utbildning och har några års arbetslivserfarenhet i en arbetsledande befattning inom mark- och anläggning.

Som person är du driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa gott samarbete och förtroende för såväl medarbetare, kund och allmänhet.

Du behärskar svenska i tal och skrift och B-körkort är ett krav.
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Malin Sundvall, HR
Telefon 0725-33 33 04
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 mars 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 57 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.