Examensarbete

Examensarbete

Är du i slutskedet av din utbildning och vill fördjupa dig i en viss frågeställning? Skriv ditt examensarbete hos oss, och få nyttiga erfarenheter samtidigt som du knyter kontakter inför ditt framtida yrkesliv.

Som student har du gott om kunskap, drivkraft och framåtanda som vi gärna tar tillvara. Tillsammans lägger vi upp exjobbsperioden så att du får ut så mycket som möjligt av din tid hos oss. Examensarbete i Peab ska vara givande och utvecklande. Du får en personlig handledare som blir ditt bollplank och stöd under hela exjobbet.

Vi söker dig som har en egen idé om vad du vill skriva ditt examensarbete om.

Det är meriterande om du idag läser en högskoleingenjörs- eller civilingenjörsutbildning inom samhällsbyggnad och/eller har tidigare erfarenheter ifrån branschen i form av exempelvis praktik eller sommarjobb. Men alla är givetvis välkomna att ansöka.

Försök att vara så specifik som möjligt i din beskrivning av upplägg och möjliga frågeställningar. Ange gärna alternativ.
Mer info
Kontaktperson Maria Osihn, HR-partner
Telefon 070-7794256
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 jan 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.