Servicetekniker inom mobiltelefoni sökes omgående till Rosersberg

Servicetekniker inom mobiltelefoni sökes omgående till Rosersberg

Vi söker nu tekniskt intresserad personal till vår kund i Rosersberg Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå av felsökning och reparation av t ex mobiltelefoner och annan mindre elektronik, samt en del administration. Du kommer bli anställd av Palm & Partners för att sedan vara uthyrd till vår kund. Uppdraget är löpande och tjänsten är på heltid, arbetstiderna är förlagda till dagtid 8-17.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Som servicetekniker har du en viktig funktion genom arbetet i vår kunds kärnverksamhet - felsökning och reparation. Du kommer att ingå i ett av flera specialiserade team, uppdelade utifrån märke. Vilket team du blir en del av klargörs längre fram i processen. I ditt arbete kommer du att komma i kontakt med en stor bredd av problem och ha både skrivna instruktioner och en kunnig och stöttande arbetsledare som hjälp i ditt arbete.

Erfarenhet
Du bör ha ett gediget eget intresse för teknik. Det är meriterande om du suittit med felsökning av hård- och/eller mjukvara innan. Detta behöver inte ha varit i en kvalificerad tjänst, utan kan lika väl vara genom ett fritidsintresse. Vi söker dig som framför allt har ett tekniskt intresse, och vill lära dig mer inom elektronik. Du är noggrann och har inga problem att jobbet stundtals kan vara ganska pilligt.

Personliga kvalifikationer
Som person är du öppen och lyhörd. Du kan följa instruktioner och lär dig snabbt. Du tycker om nära samarbete med kollegor, samtdiigt som du kan arbeta fokuserat och noggrant på egen hand.

Lön och anställningsvillkor
Lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal.

Ansökan
Skicka in din ansökan så snart som möjligt, då urval sker löpande.

Startdatum
Snarast
Mer info
Kontaktperson Linus Lindersjö
Telefon 0708-398731
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 sept (6 dagar kvar)