Lagermedarbetare till Norrort

Lagermedarbetare till Norrort

Ingress

Vill du utvecklas i rollen som lagermedarbetare? Vi söker nu efter dig som vill arbeta på konsultuppdrag inom ett utav Nordens största leverantörer inom post- och budtransporter. Är du intresserad? Läs då vidare i annonsen!

Dina arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare kommer du att arbeta på kundens utgående terminalavdelning. I arbetet ingår truckkörning av främst motvikstruck men även skjutstativ. Du kommer att arbeta självständigt, där du paketerar och kör varor inom heminredning. Som motvikstruckförare i den utgående terminalen, både lastar du av och på varor, inne på lagret samt på lastbilar. Arbetet kräver en god känsla för noggrannhet och struktur. Den utgående terminalavdelningen består av ett härligt team med ett stort engagemang. Teamet och kunden värdesätter laganda, flexibilitet och säkerhet. Konsultuppdraget är i området av Arlandastad.

Ansökning

Tillsättning av tjänsten sker omgående, därmed sker intervjuer löpande. Skicka in ditt CV redan idag på vår hemsida www.otiga.se

Din profil

Vi söker efter dig som brinner för att arbeta i lagermiljö, du har erfarenhet av liknande arbete och du har i tidigare roller använt motviktstruck och skjutstativ som dina främsta redskap. Du förstår vikten av en säker hantering av varor och material. Som person tycker du om att hålla ordning och reda samt arbeta utifrån ett strukturerat förhållningssätt med stor vikt på kvalitet. Du är engagerad och en doer som har god samarbetsförmåga, något vi på Otiga också värdesätter. Till denna tjänst letar vi efter dig som har tidigare erfarenhet från arbete inom lager, logistik, terminal eller industri. Du som söker tjänsten skall även med enkla medel kunna ta dig till kunden som är i Arlandastad. Uppdraget startar omgående, på heltid i 6 månader.

Som konsult på uppdrag hos följande kund, kommer du att arbeta i skiftschema och arbetstiderna är förlagt under helger och kvällar.

Erbjudande

Varför ska du välja Otiga? Som konsult hos oss skapar du ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som medarbetare hos oss öppnar det upp dörrar till framtida arbeten inom ditt område, där vi på Otiga vill utvecklas tillsammans med dig.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Otiga Stockholm. Vi arbetar med bemanning och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal, lager och logistik till tjänstemän. Vi arbetar i Stockholm med omnejd med en stark närhet till våra kunder och konsulter. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi på friskvård för våra konsulter där målet är att ha branschens friskaste personal. Hos oss på Otiga är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på Otiga.se