Direktrekrytering av redovisningsekonom/redovisningsansvarig till OssDsign

Direktrekrytering av redovisningsekonom/redovisningsansvarig till OssDsign

Är du en redovisningsekonom med ambitioner och passion för redovisning? Vill du jobba i en bred roll på ett snabbväxande innovativt företag?
Då är du rätt person för OssDsign.

Företaget behöver nu förstärka sin ekonomifunktion med en redovisningsansvarig och söker dig som vill vara med och utvecklas tillsammans med företaget!

OssDsign är sedan Maj i år noterat på Nasdaq First North med dotterbolag i England och USA. Företaget växer snabbt, vilket ställer nya krav när det gäller redovisning och uppföljning och behöver därför utöka sin ekonomiavdelning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Löpande redovisning, bokslut (Månad, Kvartal & År), Koncernredovisning, rapportering, analys och diverse administrativa uppgifter. Då OssDsign följer IFRS redovisningsregler anses det som meriterande med sådan erfarenhet.
Du är ett stöd till organisationen i redovisningsfrågor och kommer vara OssDsigns kontakt med revisorer och myndigheter.
Du arbetar nära vår CFO och tillsammans med ekonomifunktionen ger ni support och utvecklar verksamheten inom hela det administrativa området.

När företaget växer och utvecklas både inrikes och globalt kommer rollen förändras och innebära nya utmaningarmen och en fortsatt utveckling för dig i din redovisningsroll.
OssDsign hoppas att detta stämmer in på dig och lockar dig att söka tjänsten! För dig som är självständig, älskar redovisning och möjligheten till påverkan är den här rollen perfekt.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi med minst 3 års relevant erfarenhet som redovisningsekonom. Du är självgående i din redovisningsroll och känner dig trygg i ovanstående arbetsuppgifter.

Som person är du analytisk, noggrann, prestigelös, driven och har viljan att vara med och utveckla företaget och växa i rollen. Arbetet kräver förutom goda kunskaper i MS Office, goda kunskaper i svenska och engelska.
Vi letar efter någon som brinner för redovisning och tillsammans med CFO och ekonomiassistent kan komma med idéer om förbättring för att effektivisera verksamheten.

Vi letar efter någon som brinner för redovisning och tillsammans med CFO kontinuerligt driver förbättringar och effektiviseringar inom området för ekonomi/redovisning.

Låter detta intressant?
Då kan OssDsign erbjuda dig en möjlighet att jobba i en dynamisk miljö med högt i tak tillsammans med engagerade och motiverade Kollegor.

Om verksamheten

OssDsign är ett svenskt medicintekniskt företag som utvecklar och tillverkar regenerativa implantat för förbättrad läkning av bendefekter. Genom att förse neuro- och plastikkirurger med innovativa implantat, förbättrar OssDsign möjligheterna för patienter med allvarliga kranie- och ansiktsdefekter över hela världen.
Genom att kombinera klinisk kunskap med egen teknologi, tillverkar och säljer OssDsign ett växande utbud av patientspecifika lösningar för behandling av skalldefekter och ansiktsrekonstruktion. OssDsigns teknologi är resultatet av samarbete mellan kliniska forskare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm och materialvetare på Ångströmlaboratoriet vid Uppsala Universitet. OssDsign ägs till största delen av Karolinska Development, SEB Venture Capital, Fouriertransform och Almi Invest.
Mer info
Kontaktperson Peter Frost
Telefon 018-163965
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)