Rekrytering av Inköpare till framtidsbolaget OssDsign

Rekrytering av Inköpare till framtidsbolaget OssDsign

Här får du chansen att arbeta i ett bolag med en unik teknologisk plattform. Det är ett innovativt och snabbfotat bolag med platt organisation och stort engagemang. Du kommer vara en viktig del av organisationen och kommer få stor frihet att skapa rutiner och möjligheter att påverka organisationens framtid inom inköpsområdet. OssDsign är nu inne i en expansionsfas och behöver därför förstärka teamet med en duktig och driven Inköpare.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Som inköpsansvarig kommer du att huvudsakligen ansvara för: _
  • inköp av material och varor från leverantörer
  • utvärdera offerter och förhandla om bättre villkor
  • materialplanering och kostnadsanalys
  • bevaka leveranser, hanterar reklamationer, ansvara för lageroptimering
  • identifiera och upphandla nya leverantörer, liksom att bibehålla god kontakt med de befintliga
Förutom att säkra det löpande arbetet kommer rollen till stor del innebära att förbättra och förenkla inköpsprocesserna. Som tex få bättre kontroll på alla inköpsflöden, säkra leveranstider och jobba för att minska inköpskostnaderna. Du kommer vara OssDsigns kontaktperson mot alla leverantörer .
Du kommer ha nära samarbete med customer service och produktionen som idag delvis arbetar med de uppgifter som du kommer hantera.

Erfarenhet och utbildning

Vi ser att du som söker kan ha universitetsutbildning inom ekonomi, inköp eller logistik alternativt arbetat till sig erfarenhet som krävs.
Du ska ha erfarenhet från inköp och materialplanering eller liknande arbetsuppgifter.
Vi ser gärna att du har arbetat med de uppgifter som rollen innefattar och har erfarenhet av MPS/ERP-system samt från läkemedel och/eller medicinteknikindustrin.
Då OssDsign är ett internationellt företag så är det viktigt att du talar och skriver bra engelska.

Egenskaper

Vi söker dig som brinner för ditt arbete, gillar att komma med nya idéer och är ansvarstagande.
Arbetet kräver stor självständighet och du kommer få ta fullt ansvar vad gäller inköpssidan.
OssDsign tror på frihet under ansvar och här kommer du få ta rollen som expert inom område. Det kommer krävas stort driv och att du är beredd att ta kommando över de delar där du är ansvarig.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 apr (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.