OssDsign söker utvecklingsingenjör för direktrekrytering

OssDsign söker utvecklingsingenjör för direktrekrytering

Är du OssDsigns nya framåttänkande utvecklingsingenjör?
OssDsign erbjuder dig ett varierande arbete med mycket eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Vill du få möjligheten att vara med och utvecklas tillsammans med OssDsign och ingå i ett kreativt och kompetent arbetslag, då kan detta vara tjänsten för dig!
Det här är den perfekta rollen för dig som är i början av din karriär och vill växa tillsammans med ett fantastiskt bolag.

Arbetsuppgifter

OssDsign är i en spännande expansionsfas och under kommande år kommer nya produkter utvecklas, befintliga produkter och processer förbättras. Därför behöver utvecklingsteamet förstärkas med ytterligare en utvecklingsingenjör.
Arbetet kommer bland annat omfatta:
  • Produktutveckling och produktförbättringar
  • Processutveckling
  • Avvikelseutredningar
Arbetet kommer innehålla mycket laborativt arbete och du kommer ingå i olika typer av projekt och förbättringsaktiviteter som en utvecklingsresurs.
Det laborativa arbetet kommer inkludera planering, praktiskt genomförande och avrapportering samt materialanalyser för utvecklingen och produktionen.
Den här rollen erbjuder också stora utvecklingsmöjligheter som tex på sikt kan innebära att driva egna projekt.

Den vi söker

Vi ser att du som söker är civilingenjör gärna inom kemiteknik med inriktning materialvetenskap.
För den här rollen kan du vara nyexaminerad eller ha några års erfarenhet inom medicinteknik eller liknande.
Som person tror vi att du är prestigelös, nyfiken och flexibel. Du tycker om att arbeta både i grupp och självständigt.
Du gilla att dokumentera och följa instruktioner
Du är praktiskt lagd, noggrann och strukturerad och är beredd att hugga in där det behövs.
Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift krävs för tjänsten.

Om OssDsign

OssDsign är ett svenskt medicintekniskt företag som utvecklar och tillverkar regenerativa implantat för förbättrad läkning av bendefekter. Genom att förse neuro- och plastikkirurger med innovativa implantat, förbättrar OssDsign möjligheterna för patienter med allvarliga kranie- och ansiktsdefekter över hela världen.
Genom att kombinera klinisk kunskap med egen teknologi, tillverkar och säljer OssDsign ett växande utbud av patientspecifika lösningar för behandling av skalldefekter och ansiktsrekonstruktion. OssDsigns teknologi är resultatet av samarbete mellan kliniska forskare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm och materialvetare på Ångströmlaboratoriet vid Uppsala Universitet. OssDsign ägs till största delen av Karolinska Development, SEB Venture Capital, Fouriertransform och Almi Invest.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 apr (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.