Supportmedarbetare till nordiskt tjänsteföretag

Supportmedarbetare till nordiskt tjänsteföretag

Har du serviceanda och är en teknikintresserad person med erfarenhet av kundsupport?

Vill du bli en del av ett nordiskt serviceföretag i deras innovativa tillväxtresa? Då är det här en tjänst för dig!

Ansökan sker via hemsidan. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Johanna Rooth på 070 - 813 73 71. Urval sker löpande.

Vår kund är ett innovativt företag inom välfärdsteknik för hälso- och sjukvård. Företaget erbjuder tjänster för en säker läkemedelskedja inom professionell hemsjukvård. Kärnan i företaget är att skapa högvärdiga innovationer i kombination med hög serviceanda. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som supportmedarbetare kommer du ha en viktig roll i ett tillväxtbolag med hög ambitionsnivå. Du kommer tillsammans med dina kollegor ge support till företagets kunder i hela Sverige. Ditt arbete kommer innebära att på ett professionellt sätt bemöta kunder både på mejl och telefon och därmed säkerställa hög kundnöjdhet. Du kommer ge support till projektledare och säljare med diverse tekniska frågor och snabbt kunna hantera och identifiera inringandes problem. För rätt person finns det på sikt goda utvecklingsmöjligheter.

Skallkrav

* Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Meriterande
  • Erfarenhet från kundsupport eller liknande roll
  • Norska, danska eller finska språkkunskaper
  • Tekniskt intresserad
För att lyckas i rollen som supportmedarbetare behöver du besitta känsla för hög service och ha ett gediget teknikintresse för att lätt kunna sätta dig in i olika frågeställningar. Eftersom du dagligen kommer ha stor kontaktyta blir det viktigt att du har god vana att kommunicera i tal och skrift samt ha ett stort kundengagemang, där du är både lyhörd och lösningsorienterad.

Övrigt

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Placeringsort: Uppsala

Arbetstider: rullande schema, helg förekommer samt röda helgdagar.

Du kommer initialt att vara uthyrd som konsult i 6 månader via oss på OnePartnerGroup. Därefter finns mycket goda möjligheter att bli direktanställd hos vår kund. Den här rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup. Alla eventuella frågor rörande tjänsten går till OnePartnerGroup.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll HR & Personal, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se