Platschef inom fordonsindustrin

Platschef inom fordonsindustrin

Är du noggrann, kvalitetsmedveten och strukturerad. Trivs du i ledarrollen och tycker om att ha det övergripande ansvaret på din arbetsplats? Då kan detta vara en tjänst för dig.

Vi söker en platschef för vår uppdragsgivare i Uppsala som är en ny aktör på marknaden inom fordonsindustrin. Vi söker dig som har ett naturligt driv, ett tydligt kundfokus och ett utvecklat affärstänk då du i rollen som platschef kommer att hjälpa organisationen med att ta verksamheten till nästa nivå.

Ett stort fokus kommer att ligga på ett processorienterat ledarskap för att skapa en effektiv arbetsplats. Vi ser dig som en initiativtagande person som har förmågan och viljan att inspirera och engagera dina medarbetare. Du är trygg och operativ i ditt ledarskap, har god självinsikt och är lyhörd för vad som krävs för att motivera medarbetarna och utveckla effektiva team som alltid har kunden i fokus. Att hålla en hög kvalitet är viktigt för dig och du har god planerings- och prioriteringsförmåga.

Tjänsten kommer att innehålla vanligt förekommande arbetsuppgifter för en platschef där du kommer att vara ytterst ansvarig för budget, resultat, affärsutveckling, personalfrågor, kundrelationer, rekrytering, utbildningsbehov, utrustning, fakturering med mera. Att du har ett fordonsintresse eller erfarenhet från tidigare liknande roller är meriterande, men viljan att utveckla och leda mot tydliga mål är viktigast då vi värdesätter dina personliga egenskaper.

Vi söker dig som brinner för försäljning och drivs av att göra affärer där du har ett starkt fokus på resultat. Du har ett stort engagemang, god initiativförmåga, ett strukturerat arbetssätt samt en öppen och utåtriktad inställning till din omgivning. Vi erbjuder fast marknadsmässig lön med möjlighet till resultatbaserad bonus samt tjänstebil. Lockas du av en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter så kan detta vara tjänsten för dig.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Frida Hurtig
Telefon 072-4526138
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 31 juli (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se