Projektör FTN, Sverige

Projektör FTN, Sverige

Projektör inom FTN till OneCo Networks AB avdelning Defence

Vi söker nu en projektör inom FTN (Försvarets TeleNät) till OneCo Networks, avdelning Defence.

Har du den bakgrund som krävs?

Projekten omfattar kundlösningar baserade på produkter och tjänster inom verksamhetskritisk tele- och datakommunikation. Projekten består ofta av elinstallationer, batteribyten, transmission, IP lösningar, installation av switchar och routrar och antennmontage i master & torn, eller på hustak. Varje projekt är unikt. Du kommer alltid att ställas inför nya utmaningar. Du är ytterst ansvarig för projektering av dina projekt som leder till ett så smidigt montage för avdelningens tekniker som möjligt. Kontinuerlig uppföljning och dokumentering av vad som gjorts är viktigt. Slutkunden är Försvarsmakten och både FTN-byggnationer och MTN-byggnationer (Marinens Telenät) kan förekomma.

Dina arbetsuppgifter utgörs bland annat av följande:
  • Läsa igenom och förstå det tekniska underlaget som kunden tagit fram
  • Rekognosering på plats med beställaren och slutkunden. Detta kan ske i stort sätt vart som helst i Sverige så du måste vara medveten om att resor i tjänsten förekommer
  • Framtagning av rekognoserings protokoll som ska godkännas av kund
  • Projektering/framtagning av tekniska underlag på det som har rekognoserats
  • Framtagning av ny dokumentation och uppdatering av befintlig dokumentation som i slutskedet av ett projekt ska överlämnas till kunden
  • Mängda och avropa material från interna inköpare
  • Stötta projektledarorganisationen vid ev. frågeställningar kring din projektering
  • Kontinuerlig rapportering om projekteringens framskridande internt
Är det här du?

Det är det viktigt att du alltid strävar efter att hålla en hög servicenivå och sätta kunden i fokus. Du är en god kommunikatör och har förmågan att koordinera, då du har flertalet kontaktytor både intern och externt. Som person är du drivande, välstrukturerad och har förmågan att fatta korrekta och snabba beslut. Du får inte vara främmande för att förutsättningarna i din projektering kan förändras under resans gång. Tvärtom ska du se möjligheterna att visa kunden att med din kompetens så ror vi detta i hamn. Du har god datavana från framförallt Officepaketet (excel).

Detta kan OneCo erbjuda dig:

På OneCo får du vara en del av en avdelning som förespråkar "teamkänsla" som är engagerat, har högt säkerhetstänk och tydliga mål med ambitionen att alltid skapa mervärde för våra kunder. Vi erbjuder en arbetsplats som sätter medarbetaren i centrum med varierande och utmanande arbetsuppgifter och ger därmed möjligheten till utveckling av dig själv och din roll.

Som anställd hos oss kommer du till ett gott gäng med god sammanhållning och lång erfarenhet inom FTN. Avdelningens kontor är placerat i Kungens Kurva (Södra Stockholm). Då vår arbetsplats är Sverige så spelar det ingen större roll var du bor.

Vi har kollektivavtal Telekomavtalet för våra anställda på affärsområdet Telekom/Defence. Goda förmåner såsom friskvårdsbidrag, ersättning för sjukvårdande behandlingar, läkarvård och receptbelagd medicin. Vi sponsrar även dina motionslopp. Som anställd på OneCo får du 25 semesterdagar /år.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Denna rekrytering sköts internt och vi avböjer alla förfrågningar från rekryterings- eller bemanningsföretag. Var vänlig respektera detta.

Arbetssökande är däremot välkomna att maila frågor om tjänsten till områdeschef David Hellström e post: david.hellstrom@oneco.se

Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Arbetstid: Dagtid, relativt flexibla arbetstider

Placeringsort: Önskvärt med Kungens Kurva men inget krav. Det finns stora möjligheter till hemarbete

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Förmåner.

Körkort: B Körkort krävs

Medborgarskap: svensk medborgare då tjänsten kräver godkänd registerkontroll hos säkerhetspolisen.

Sökord: FTN, Försvarets telenät, FMTIS, Försvarsmakten, Försvarets MaterielVerk, FMV, systemtekniker, nätverkstekniker, It-tekniker, konfigureringstekniker, projektör, dokumentatör, teknikansvarig, teknikledare, beredare
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av OneCo Networks AB
Hemsida http://www.oneco.se
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (13 dagar kvar)