Medarbetare till vår first line support i Uppsala!

Medarbetare till vår first line support i Uppsala!

Vill du bli en del av ett riktigt vasst gäng med stora utvecklingsmöjligheter? Nu söker vi medarbetare till vår first line support i Uppsala.

Är du ambitiös, serviceminded och vill jobba på ett företag som lyfter sina anställda och gör allt för de ska lyckas? Då har vi jobbet för dig!

Office IT-Partner är i en expansionsfas och siktar på att bli en nordisk ledare inom vår bransch. Ett av våra mål är att bli #1 på nöjda medarbetare.Läs mer om vår tillväxtresa.Vill du vara med på resan dit? Just nu söker vi personer till vår first line-support på kontoret i Uppsala.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som gillar att samarbeta i grupp och har lätt för att kommunicera med människor med olika kompetensnivåer. Du vill utvecklas som person, gillar att anta nya utmaningar inom IT och du har förmågan att arbeta lugnt och metodiskt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning på IT, eller en liknande utbildning med inriktning/fördjupning inom IT. Alternativt om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av att ha arbetat med felsökning tidigare. Du har goda kunskaper inom Microsoft Windows klient OS, Office 365 och server med AD hantering. Du kan felsöka och installera skrivare i servermiljö och har god kunskap om kommunikation och nätverk.

Arbetsuppgifter
  • Arbetet består i huvudsak av att ta hand om olika supportärenden via telefon och mejl.
  • Supporten hanteras via ett ärendehanteringssystem eller direkt via telefon beroende av uppdragets prioritet. Förutom First Line support finns en second line och third line support, men det mesta av problemen löses av First Line support.
  • Systemövervakning av egen hostingmiljö.
  • Besök hos våra kunder där viss iordningsställande och leverans av hårdvara ingår i arbetsuppgifterna.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
B-körkort är ett krav.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mycket positivt på kvinnliga sökande.

Vårt erbjudande till dig
På Office IT Partner ska man trivas och ha roligt på jobbet! Du får fantastiska och kompententa arbetskollegor med högt i tak, trevliga lokaler (Kristallen) i Uppsala. Uppdaterad och upparbetad kunderlag att jobba vidare på och stora möjligheter att utvecklas då vi har en strävan att ligga i framkant med kund i fokus.

Vår personal får självklart tillgång till företagshälsovård samt träningskort.

Frågor?
För frågor kontakta Leif Östlin, tel. 018-56 75 08.
Skicka din ansökan till leif.ostlin@officeitpartner.se. Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Välkommen till oss!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.officeitpartner.se/jobba-hos-oss-1
Sista ansökningsdag 15 feb (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett IT-bolag med fokus på att digitalisera Sveriges företag. Vi är runt 500 anställda runt om i Sverige och är just nu i expanssionsfas och siktar på att bli nordiska ledare inom vår bransch.