Fukttekniker till Ocab i Uppsala/Enköping

Fukttekniker till Ocab i Uppsala/Enköping

Nu utökar vi teamet med ytterligare en duktig medarbetare! Vi söker därför en självständig och driven person till en omväxlande och utvecklande tjänst som fukttekniker hos oss. Vi erbjuder möjligheten att få arbeta med trevliga kollegor i ett företag som växer och expanderar i Uppsala/Enköping-området.

Arbetsuppgifter
Som fukttekniker hjälper du våra kunder att besiktiga och hantera fuktskador samt att arbeta förebyggande. Du kommer att arbeta brett med alla förekommande arbetsuppgifter inom fuktbesiktning, avfuktning, åtgärder i samband med vattenskador och utredningar relaterade till fuktproblem.

I det dagliga arbetet kommer du att ansvara för tidsplanering, projekt- och för den löpande kundrelationen. Vi erbjuder även tjänster som skadeutredning i byggnadsmiljö, RBK-mätning och materialinventering och för rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter och chans att forma sin egen roll.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
  • Kan arbeta under eget ansvar och upprätthålla ordning och reda
  • Har erfarenhet av byggnationer och konstruktioner
  • Har god datavana
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift
  • Har B-körkort (krav)
  • Utbildning inom fuktteknik, utrednings-/ provtagningsmetodik är meriterande
  • Erfarenhet från byggsektorn ses som meriterande
Tidigare erfarenhet av arbete med fuktåtgärder är önskvärt men inte ett absolut krav. Vi erbjuder både internutbildning och externa kurser för rätt person med förutsättningar och egen vilja att utvecklas. Vi kommer t ex att satsa på att öka RBK-kompetensen varför en utbildning i RBK kan bli aktuell. För att trivas hos oss tror vi att du är engagerad, effektiv och flexibel. Du är en positiv problemlösare som strävar efter en hög kvalité på ditt arbete.

Hos oss får du mycket eget ansvar samtidigt som du samarbetar med kompetenta och prestigelösa kollegor. Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss och vi arbetar aktivt med kompetensutveckling och utbildningar.

För ytterligare information om tjänsterna är du välkommen att kontakta Per Göransson via e-post per.goransson@ocab.se

Är du intresserad?
Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via formulär på vår hemsida.
Sista ansökningsdatum: 2020-11-15, vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Start: Enligt ök och med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ocab.se/
Sista ansökningsdag 15 nov 2020 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, fastighetsförvaltning, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.