Inredningssäljare Uppsala

Inredningssäljare Uppsala

Din uppgift är främst att sälja möbler och inredning och att hjälpa våra kunder möblera sina hem.

Vi ser att du är en positiv person med vilja, stort engagemang och eget driv. För dig är det en självklarhet att kunden är i fokus och du tar aktivt kontakt både i butik och på telefon samt bokar in kunden för personligt besök. Du är en god lyssnare och lyhörd för kundens önskemål och behov. Vi vill bjuda våra kunder på en positiv och inspirerande butik och köpupplevelse.

Du är initiativ- och ansvarstagande samt mål- och resultatinriktad och motiveras av att nå både personligt uppsatta mål samt företagets gemensamma. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Du behöver vara flexibel och ha ett stort intresse för möbler, design och inredning. Vara estetiskt sinnad. Du får gärna vara händig och kreativ - snabb och handlingskraftig.

Erfarenheter
På Norrgavel är det din personlighet, dina egenskaper och tidigare erfarenheter som avgör om du är rätt person för oss. Du behöver ha några års erfarenhet av försäljning och gärna inom inredningsbranschen eller liknande. Har du arbetat med inköp och inköpsplanering är även det meriterande då det ingår i arbetsuppgifterna. Vi bär ofta tungt och möblerar om, så stark fysik är viktigt.

Utöver vad som tidigare nämnts i annonsen så ser vi även dessa erfarenheter och egenskaper hos dig som meriterande för jobbet:
» Erfarenhet av personlig försäljning och uppföljning av offerter.
» Vi är ett värdestyrt företag och driver vår verksamhet framåt utifrån ett humanistiskt, ekologiskt och ett existentiellt perspektiv. Du behöver dela våra värderingar.

Detta är en vikarierande deltidstjänst på 12 månader. Arbetstiden är förlagd till vardagar och kvällar samt varannan helg. Vi följer svensk handelskollektivavtal och tillämpar provanställning.

Skicka din ansökan via mejl till adnan.dervisevic@norrgavel.se, vi ser fram mot att höra från dig!

Varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande så vänta inte.
Mer info
Kontaktperson Adnan Dervisevic
Telefon 018-10 50 70
Email Mejla Adnan Dervisevic
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrgavel designar och producerar möbler samt inredningsdetaljer med ett konsekvent kretsloppstänkande. Vår ambition är att skapa möbler med utsökt form och gedigen hantverkskänsla till ett pris som gör dem tillgängliga för många. Försäljningen sker genom Norrgavels sju butiker inkl. e-handel. Företaget ägs av familjen Richter och omsätter ca120MSEK i butiksledet.
Läs mer på www.norrgavel.se.